Begeleiding bij de implementatie van de AVG.

Met de verscherpte privacy regelgeving komt er een hoop op uw organisatie af. Uiteraard wil uw organisatie deze regels tijdig en correct in haar bedrijfsvoering implementeren.

Dat dit een hele klus zal zijn, valt niet te ontkennen. Niet alleen moet er een deugdelijke administratie komen van de verwerking van persoonsgegevens tot heden (eventueel een register van verwerkingen), maar organisaties moeten er ook voor zorgen dat toekomstige verwerkingen aan strenge eisen voldoen (Privacy Impact Assessment of kortweg ‘PIA’).  Uw organisatie zal moeten nagaan of de lopende bewerkersovereenkomsten (onder de AVG ‘verwerkersovereenkomsten’ genaamd) aan de nieuwe regelgeving voldoen en deze waar nodig aanpassen. Tegelijkertijd moet uw organisatie ingericht zijn op de nieuwe, uitgebreide rechten van individuen, zoals het recht op inzage en op correctie en verwijdering.

Onze AVG Juristen staan voor u klaar om uw organisatie het hoofd boven water te houden bij deze implementatie. Met onze juridische kennis, organisatiekracht alsook ons oog voor detail, willen wij uw organisatie helpen om deze uitdagende klus te klaren! Niet onbelangrijk om te vermelden is dat wij met u meekijken naar het totaalplaatje. Uw organisatie moet de zaken niet alleen juridisch piekfijn in orde hebben, maar ook feitelijk aan de eisen voldoen. U wilt immers hoge boetes voorkomen. Wij helpen u graag door mee te denken en bij het vinden van de juiste partijen, zodat uw organisatie aan de eisen van de AVG voldoet.

Uiteraard heeft iedere organisatie behoefte aan een andere mate en/of wijze van ondersteuning. Waar liggen de behoeftes van uw organisatie? Dat is voor ons de leidende vraag. De AVG Juristen kunnen u als projectmanager bijstaan bij de gehele of gedeeltelijke implementatie. Net wat uw organisatie wenst.

Deze organisaties gingen u voor:
Zuidwester logo
Cohedron Logo
Staff Capital Logo
Grapefrute logo
Hofmans Letselschade logo
Zorgzaamheid logo

Meer informatie?

Benieuwd wat de AVG Juristen voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel vrijblijvend met een van onze juristen op 030-7852791 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Maarten de Man

mr. C.M. (Maarten) de Man

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Gemeente Heemskerk, Gemeente Nederweert, Rekenkamer Den Haag, Payroll Select en ArGon Arbodienstverlening.

Keshia Echter

mr. K.S. (Keshia) Echter

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Zaamzorg Amsterdam, PRO Groep, Kindercentrum Panta Rhei, stichting Nieuw Unicum en Equipe Zorgbedrijven.

Plan een persoonlijk consult.

Andere diensten.

AVG Audit

Het sluitstuk van de AVG implementatie

Compliance Check

Weten waar u moet beginnen?

Advies & Begeleiding

Uw AVG vraagstuk