Ervaren AVG Projectmedewerker(s).

AVG Project.

Veel organisaties hebben al de nodige stappen gezet voor de implementatie van de nieuwe privacywetgeving, maar zijn er nog niet helemaal. Mogelijk heeft uw organisatie reeds een privacy medewerker aangesteld, loopt er een privacy project of gaat dat binnenkort van start. In al deze gevallen kan uw organisatie de behoefte hebben aan ondersteuning van onze AVG Juristen.

Projectondersteuning.

Wij bieden zowel projectleiders als projectmedewerkers om uw organisatie bij te staan bij de implementatie van de AVG.

Projectleider.

Een projectleider definieert met u de doelstelling van het project, organiseert, stuurt medewerkers aan en brengt verslag uit aan het management team c.q. de directie. In overleg met de leidinggevenden van verschillende disciplines wordt het privacybeleid opgezet en/of uitgezet. Onze projectleiders hebben organisatiekracht en hebben veel kennis opgedaan in verschillende sectoren (zorg, onderwijs, bedrijfsleven en overheid).

Met deze ervaring kunnen zij efficiënt en slagvaardig uw AVG project leiden.

Projectmedewerker.

Onze projectmedewerkers bieden ondersteuning aan uw AVG implementatie onder aansturing van een projectleider. Zij zijn doelgericht bij het vaststellen van hiaten in de compliancy, maar kunnen zich daarnaast ook richten op het vertalen van beleid naar documentatie. Onze projectmedewerkers verdiepen zich in uw organisatie via een inventarisatie en helpen bijvoorbeeld om uw register van verwerkingen op orde te krijgen. Ook (bijvoorbeeld) het opvragen, uitzetten en beoordelen van verwerkersovereenkomsten behoren tot de mogelijkheden.

Het voordeel van het inzetten van projectmedewerkers is dat zij eenvoudig de vertaalslag van de AVG naar de praktijk kunnen maken.

uurtarief
Projectmedewerker 79,-*
Projectleider 149,-*

* exclusief btw, min. afname  40 uur.

Meer informatie?

Informeer nu naar onze beschikbaarheid, bel 030 – 7852791 of stuur een e-mail naar: info@avgjuristen.nl

Maarten de Man

mr. C.M. (Maarten) de Man

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Gemeente Heemskerk, Gemeente Nederweert, Rekenkamer Den Haag, Payroll Select en ArGon Arbodienstverlening.

Keshia Echter

mr. K.S. (Keshia) Echter

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Zaamzorg Amsterdam, PRO Groep, Kindercentrum Panta Rhei, stichting Nieuw Unicum en Equipe Zorgbedrijven.

Plan een persoonlijk consult.

Andere diensten.

AVG Audit

Het sluitstuk van de AVG implementatie

Compliance Check

Weten waar u moet beginnen?

Advies & Begeleiding

Uw AVG vraagstuk