Inzicht.

Een goede toepassing van de AVG zal voor iedere organisatie betekenen dat er processen moeten worden aangepast of gedocumenteerd. Waar de accenten liggen is afhankelijk per sector en per organisatie. AVG Juristen biedt u via de ontwikkelde 0-meting snel en effectief inzicht in waar u de AVG veranderingen van uw organisatie vraagt.

Door onze brede ervaring met de AVG in verschillende sectoren, kan effectief achterhaald worden waar de aandachtspunten voor uw organisatie liggen. Aan de hand van een door AVG Juristen ontwikkelde 0-meting worden de hoofdbeginselen die voortvloeien uit de AVG getoetst voor uw organisatie. Op deze wijze wordt op een systematische wijze in kaart gebracht wat uw huidige beleid én het gewenste beleid is op het gebied van persoonsgegevensverwerking.

Per constatering wordt concreet aangegeven wat de organisatie moet doen om te gaan voldoen aan de AVG-normen.

Werkwijze.

De 0-meting vindt plaats door middel van een gesprek met enkele mensen die de organisatie goed kennen. Vaak levert een gesprek met de kwaliteitsmedewerker, een HR-medewerker en een ICT-medewerker een compleet beeld op.

De constateringen worden vervat in een overzichtelijke rapportage met waarin de constateringen en de aanbevelingen uiteen worden gezet.

Dit rapport is zeer bruikbaar als uitgangspunt voor uw privacybeleid, omdat het een duidelijk overzicht geeft van uw bedrijfsvoering op het gebied van verwerken van persoonsgegevens.

Aanvragen.

Neem contact op via het contactformulier hieronder of bel: 030 – 78 52 791.

Maarten de Man

mr. C.M. (Maarten) de Man

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Gemeente Heemskerk, Gemeente Nederweert, Rekenkamer Den Haag, Payroll Select en ArGon Arbodienstverlening.

Keshia Echter

mr. K.S. (Keshia) Echter

privacy specialist en Functionaris Gegevensbescherming bij (o.a.) Zaamzorg Amsterdam, PRO Groep, Kindercentrum Panta Rhei, stichting Nieuw Unicum en Equipe Zorgbedrijven.

Plan een persoonlijk consult.

Andere diensten.

AVG Audit

Het sluitstuk van de AVG implementatie

Compliance Check

Weten waar u moet beginnen?

Advies & Begeleiding

Uw AVG vraagstuk